phone Tel: 047 9994970
emailinfo@bashya.be

Ga dieper dan de buitenkant en verder dan de binnenkant.

Kom binnen in de wereld van
Bashya®

Opleidingsinstituut voor Holistische Verzorgingen - Groothandel Eco Bio verzorgingsproducten

icon

WERKEN MET BASHYA IS WERKEN OP ALLE NIVEAUS; FYSIEK, MENTAAL EN EMOTIONEEL
De Bashya Therapeut heeft passie voor het vak, de mensen en eerlijke producten. Vindt het heerlijk om oplossingen te bedenken om tot de beste resultaten te komen. De Bashya Therapeut gaat dieper dan wat zichtbaar is, ziet en begrijpt de verschillende faktoren die de cliënt het uniek maakt.

Bij elke geslaagde module die klassikaal of individueel gegeven wordt is er een certificaat waaraan de cliënt kan zien dat de Therapeut getraind is als Holistisch Bashya® Therapeut en de technieken en kennis bezit van de Bashya Methodieken.

Voel je goed, voel je beter! Stress reductie technieken, meer energie: Ze komen allemaal samen in een Bashya behandeling. Verschillende disciplines komen samen vanuit de Chinese Elementen Leer, Ayurveda, Aromatherapie, Reflexologie, Fytotherapie , Kristaltherapie, Oosterse en Westerse massagetechnieken. Alles kan makkelijk geïntegreerd kunnen worden in elke praktijk.

Richting:BASHYA®
HOLISTISCH THERAPEUT

Leer de koppelingen maken tussen ziektebeelden, de mentale en emotionele achtergronden.
Maak het verschil en durf anders en dieper te gaan dan de oppervlakte.

Krijg inzichten en leer behandelingen op maat te maken als aanvulling of nabehandeling tijdens of na een ziekteproces. Mindfullness, coaching en energetische behandeltechnieken lopen als een rode draad door deze opleiding.

Is een emotie gekoppeld aan de werking van het fysieke lichaam of is de werking van het fysieke lichaam gekoppeld aan onze emotionele gemoedstoestand? En als ons fysieke functioneren gekoppeld is aan onze emotionele toestand, wat doet dat dan met ons mentale welzijn? Meestal weten we niet. De redenen en manieren dat we reageren op situaties zijn meestal onbewust en zijn verankerd in ons zijn.

Maar wat als je zou kijken met andere ogen? Je zult zien dat er nieuwe deuren open gaan. Het is een compleet netwerk van oorzaak en gevolg. Patronen van gedachten veroorzaakt door opvoeding, school, ervaringen , media, enz. Het netwerk is uniek voor elk persoon.

In de vooropleidingen van Bashya heb je al geleerd om te kijken via reflexologie en een stukje gelaatskunde. Je hebt al begrepen dat een ieder van ons uniek is. Leer nu ook kijken naar motivaties en gedrag. Deze zijn van persoon tot persoon verschillend en blijven vaak verborgen achter een glimlach.

De Koppelingen die je geleerd hebt te maken tussen wat er aan de buitenkant zichtbaar is met de innelijke disbalans gaat nu nog dieper. De mentale en emotionele toestanden worden bekeken en eventuele disbalansen worden behandeld.  

Elk mens komt op een punt in zijn of haar leven met vragen over zichzelf, het hoe en waarom. Sterker is dit tijdens of na een periode van ziekte, verdriet en/of depressie. Vaak weet men wel dat men het anders moet doen, maar hoe? Na enige tijd valt men vaak weer in de "oude" patronen en is de cirkel weer rond. Het Bashya® Wellcare programma kan iemand helpen weer op het pad te komen, inzichten te geven in hoe het anders kan.

De BASHYA therapeut gaat verder daar waar de reguliere preventieve zorg stopt..Als dit jou aanspreekt dan hopen we van jou te horen. Graag willen we samen met u het verschil maken en de verbindingen leggen tussen het fysieke, mentale en emotionele kant van het mens-zijn.


Vereiste vooropleiding: Bashya® Holistisch Schoonheidsspecialiste (met als extra vakken: mindfulness en energetisch behandelen, Avani, Akachi en de Nilaya Rug) of de Bashya® Complementair Welzijnswerker. Daarbij is een goede dosis professionaliteit & passie belangrijk.

Uiteraard kunt ook gewoon losse modulen volgen u bent niet verplicht tot het volgen van een complete opleiding. Bij elke goed afgesloten module ontvangt u een certificaat

Bashya® Holistisch Therapeut
Modulen:

- Het Hormoonstelsel (fysiek & emotioneel)

- BERM Bashya Emotional Resetpoint Method

- Kanti Detox

- Serce

- Orthomoleculaire Voeding

- Lymfedrainage gelaat, Lymfestelsel

- Meditatietechnieken, Aromatherapie & Bewustzijnsvormen

- Het Zenuwstelsel

- Aquarius ReiBa Technieken

- Psychologie & Coaching

- Dans & Muziek Therapie

Elke module is incl. lunch, drankjes, trainingsboek, evt benodigde producten om behandeling uittevoeren en certificaat.


 • gallery 3
 • HET HORMOONSTELSEL
  Posted by : Savannah

   

  (incl cursus, trainingssboekn en certificaat)

  Medische basiskennis van het Hormoonstelsel in Fysieke maar ook Emotionele zin.

  Er wordt deze cursusdag ook de overgang besproken en leuke aparte behandelingen en tips hiervoor. Wij noemen het dan ook: 40+, De overgang, de weg naar wijsheid en kracht. Kortom inzichten in het vaak ingrijpende veranderingsproces dat 'overgang' genoemd wordt.

 • gallery 4
 • BERM
  Posted by : André

  (incl cursus, Trainingsboek, Certificaat)

  De BASHYA® Emotional Resetpoint Methode, is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

  Het is een onderdeel van de Energetische Psychologie en is een positieve, effectieve en snelle methode. Deze simpele technieken hebben een sterke invloed in bepaalde hersengebieden en vermindert in die gebieden de te hoge prikkelactiviteit. Het verwijdert de negatieve lading van belastende herinneringen.

  BERM kan gebruikt worden bij volwassenen, kinderen, door professionele hulpverleners maar is ook goed toe te passen voor huis, tuin en keuken gebruik bij zowel lichamelijke als emotionele klachten zoals angsten, verslavingen, remmingen en fysieke klachten

 • gallery 3
 • KANTI DETOX
  Posted by : Savannah

  (incl cursus, certificaat en producten voor het uitvoeren van de behandeling)

  Stofwisseling, Nieren, Urinewegen & Lever

  Leverpakking, nierpakking werken met verschillende kleisoorten, kruiden en Thalasso Therapie, fytotherapeutische tincturen en energetische oliën. Massagetechnieken, Kruidenstempels, acupressuur, werken met therapeutische stenen. Leer ook de vereiste theorie betreffende de stofwisseling, werking van de nieren, urinewegen en lever in fysieke, emotionele en mentale zin.

   

   

 • gallery 4
 • SERCE
  Posted by : Savannah

  (incl cursus, certificaat en producten voor het uitvoeren van de behandeling)

  Behandeling van Nek, borstgebied en decollete voor het openen en ontladen van druk en stress op het borstbeen.

  Gebruik van aanvullende technieken en individueel aangepaste BASHYA Energetische Oliën.

  In emotionele zin is dit het openen van het hart en het loslaten van de spanning en emotionele pijn.

   

 • gallery 3
 • ORTHOMOLECULAIRE VOEDING
  Posted by : Savannah

  (incl cursus, certificaat en producten voor het uitvoeren van de behandeling)

  Orthos is Grieks en betekent juist. Moleculair betekent: de moleculen betreffende. Moleculen zijn de kleinste deeltjes met specifieke eigenschappen. De orthomoleculaire geneeskunde streeft ernaar om de lichaamscellen voedingsstoffen te geven in optimale hoeveelheden en samenstelling.

  Uit onderzoek blijkt dat een tekort aan specifieke voedingsstoffen een rol speelt in het ontstaan van een grote diversiteit aan (chronische) aandoeningen.

   

 • gallery 4
 • LYMFEDRAINAGE
  Posted by : Savannah

  (incl cursus, certificaat en producten voor het uitvoeren van de behandeling)

  Lymfedrainage Gelaat. Bloed, Bloedsomloop en Lymfevatensysteem Het menselijke lichaam bestaat voor 2/3 uit vocht. Dit vocht bevindt zich in en rondom alle lichaamscellen, bloedbanen, lymfebanen en de hersenbanen. Zeer veel processen verlopen via dit lichaamsvocht. Onder meer het vervoer van zenuwprikkels, hormonen of schadelijke stoffen (b.v. bacteriën) en het uitwisselen van stoffen (b.v. bouw-, afbraakstoffen) en/of van gassen (b.v. zuurstof, koolzuurgas).

  Deze processen via het lichaamsvocht noemen we 'de waterhuishouding'. Het lichaam is in een optimaal evenwicht als de waterhuishouding in een optimale conditie verkeert. Het lymfestelsel (lymfevaten en lymfeknopen) speelt een belangrijke rol bij het scheppen en onderhouden van de ideale leefomgeving voor onze lichaamscellen. Het is namelijk de lymfe die hierin een voedende, zuiverende en drainerende rol vervult. Bij de Manuele Lymfedrainage wordt ritmisch een heel zachte, spiraalvormige druk uitgeoefend op de lymfeklieren en lymfebanen, waarbij de richting wordt bepaald door de stroomrichting van het lymfestelsel.

  Vooral het ritme van deze 'handgreep' is erg belangrijk.Dat ritme moet namelijk exact overeenkomen met het openen en sluiten van de kleppen in de lymfebanen en in de haarvaatjes, want alleen dan kan al het 'overtollige' lichaamsvocht goed worden afgevoerd. De cursusdag begint met theoretische kennis van Bloed, Bloedsomloop en Lymfevatensysteem,

 • gallery 1
 • AROMATHERAPIE & BEWUSTZIJNSVORMEN

  (incl cursus, certificaat en producten voor het uitvoeren van de behandeling)

  Etherische olie ook wel essentiële olie genoemd bestaat uit gezuiverde extracten van planten. Deze oliën hebben een heilzame en geneeskrachtige werking. Van kleine ongemakken, zoals een insectenbeet tot meer complexe problematiek zoals depressie, kunnen ondersteund worden door etherische olie.

  De reukzin is één van onze sterkste zintuigen. Ze beïnvloedt ons gedrag, onze stemming en emoties. Dit zijn onbewuste reacties van het oudste deel van onze hersenen. Dit deel van de hersenen bevat onze emoties en instincten: de basis voor veel van onze bewuste én onbewuste acties. BASHYA® maakt met haar lijn van energetische oliën natuurlijk gebruik van deze (re)acties. Zo bevorderen de natuurlijke geuren de gezondheid en ondersteunen ze genezingsprocessen!

 • gallery 2
 • PSYCHOLOGIE & COACHING
  Posted by : André

  (incl cursus, certificaat en producten voor het uitvoeren van de behandeling)

  Sinds stress één van de belangrijkste oorzaken is in deze tijd van ziekte en disbalans bieden wij ook diverse trainingen zoals: "Stress te lijf" en "Vital Management" aan. Aantrekkelijke programma's voor werknemers van bedrijven. De ervaring leert dat werknemers van een bedrijf die regelmatig bijtanken, beter presteren, dit ook langer weten vol te houden ondanks de hoge werkdruk. Vanuit die wetenschap heeft Bashya een uniek plan samengesteld om personeelsleden van verschillende organisaties een extra stimulans te bieden voor het beter op peil houden van hun lichaamsenergie in de vorm van volledige BASHYA® arrangementen en trainingen.

  Burn-out, depressie en angststoornissen. Leer jouw klanten begrijpen en begeleiden op holistische wijze.  Verschillen van werkstress, overspannenheid, burn-out. Maar aan de orde komen ook de verschillende oorzaken van hyperventilatie, angst en faalangst. Ook komen aan bod acupressuurpunten, massagetechnieken & aromatherapie,

  2 DAGEN

 • gallery 3
 • AQUARIUS REIBA
  Posted by : Savannah

  (incl cursus en certificaat)

  Aquarius ReiBa technieken is een gevorderde techniek. Voor wie verder wil in de ontwikkeling van zichzelf (intuitief & emotioneel) en daarmee ook verder kan gaan in de praktijk bij cliënten. Begrijpen van de 7 chakra’s, emoties. Waarom doe ik de dingen die ik doe keer op keer weet dat het anders moet. Wie ben jij? Waar wil je naar toe? Loslaten van oude patronen. Initiatie in de Aquarius ReiBa.

  6 DAGEN

   

 • gallery 3
 • HET ZENUWSTELSEL
  Posted by : Savannah

  (incl cursus en certificaat)

  De hersenen, het ruggenmerg en de zenuwen in de rest van het lichaam vormen samen het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel zorgt voor verbindingen tussen de verschillende hersengebieden onderling, en tussen de hersenen en de rest van het lichaam.

  Het zenuwstelsel speelt een coördinerende rol bij alle handelingen zoals het aansturen van de spieren, het verwerken van zintuigelijke prikkels en de emotionele en verstandelijke processen.  Het wordt onderverdeeld in het centrale zenuwstelsel, het perifere zenuwstelsel en het autonome zenuwstelsel

 • gallery 3
 • DANS & MUZIEK
  Posted by : Savannah

  (incl cursus en certificaat)

  Het ligt in de natuur van de mens om te bewegen, te transformeren, te groeien. Steeds terugkerende patronen in je denken en handelen doen je vastroesten en vernauwen je bewustzijn. In deze manier van dansen en bewegen bestaan er geen vaste passen. Je exploreert en danst je eigen dans. Wanneer je dans transformeert, verandert er iets in jezelf en hoe je in de buitenwereld staat.

  Krachtige ervaring die uitnodigt om maskers van beperkende conditionering en afgescheidenheid af te leggen en thuis te komen in jezelf.

  Welke invloed heeft muziek, dans en beweging op de vast geroeste mens? Ervaar het zelf en begrijp de helende effecten. Hoe vang je de emoties die vrijkomen op?

  2 DAGEN

   

   


3D Top Resultaten