phone Tel: 047 9994970
emailinfo@bashya.be

Werkstoffen in de puurste vorm

Eco/Bio Producten van
Bashya®

Géén chemische conserveringsmiddelen, geuren, kleurstoffen of parabenen

icon

Bashya® producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit eco/bio plantaardige ingrediënten. Er zijn géén chemische conserveringsmiddelen, geuren, kleurstoffen of parabenen te vinden in onze producten.

Bashya® producten bevatten werkstoffen in hun puurste vorm en zijn de levenssappen van planten. Zij sluiten moleculair perfect aan bij onze eigen cellen en zijn daarom een perfecte voeding en energiebron om het lichaam zelf dat zetje te geven om weer in balans te komen. Wij kijken op een holistische manier en werken op het zelfherstellend vermogen van de mens welke op natuurlijke wijze wordt gestimuleerd.

Product:BASHYA®
VERZORGINGSLIJN

De complete verzorgingslijn van Bashya® is gemaakt van 100% biologische plantaardige werkstoffen.
Géén lichaamsvreemde of dierlijke ingrediënten die huidstress kunnen veroorzaken maar alleen de beste en puurste ingrediënten. Bashya® haar verzorgingslijn zit met haar werkstoffen op het hoogst haalbare niveau dat wettelijk is toegestaan. Dit maakt dus dat Bashya® top resultaten levert op huidverbetering en zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt is.

De Bashya® lijn is compact en helemaal verder op maat te maken naar de behoefte van de cliënt. Door het toevoegen van tincturen, kruiden en serums in de professionele praktijk kan men specifieke problemen direct aanpakken.

Doordat de producten betaalbaar zijn in aanschaf is het makkelijk voor de cliënt om de geadviseerde behandeling thuis voort te zetten. Dit in combinatie met de professionele behandeling leiden naar de prachtigste resultaten.

Bashya® kent geen start pakketten. U kunt "losse" producten bestellen. Bashya® groeit met uw praktijk mee. Wij hebben liever dat u Bashya® begrijpt en stap voor stap verder groeit in inzichten en methodieken.

Product:BASHYA®
TINCTUREN

Net als al onze andere producten worden de uitwendige tincturen gemaakt van strikt biologische kruiden.
Tinctuur is een alcoholisch extract gemaakt van planten of harsen. De maceratie in alcohol, ethanol, zorgt ervoor dat het geheel van de plant opgelost wordt in de vloeistof, het menstruum. Hierdoor kan de synergie van de inhoudsstoffen van de plant behouden worden. De vloeibare vorm van een tinctuur maakt dat de inhoudsstoffen makkelijk beschikbaar komen voor mens en dier. Bij Bashya® wordt er alleen ethylalcohol gebruikt die bio gecertificeerd is (van bio geteelde rogge) en van farmaceutische kwaliteit (96,4% V/v).

Tinctuur wordt beschouwd als traditioneel geneesmiddel.

Tincturen worden gemaakt van (geneeskrachtige) plantdelen. De delen van de plant die het vaakst worden gebruikt, zijn de wortel (radix), het bovengrondse bloeiende deel (herba), de bladeren (folium), de bloemen (flos), de vrucht (fructus), het zaad(semen) en de gehele plant (planta tota)

Bij tincturen is standarisatie van de inhoudsstoffen van groot belang. De teeltmethode, de grondsoort en het klimaat kunnen immers grote invloed hebben op de inhoudstoffen van de plant. Ook een juist gekozen oogstmoment, de bewaarwijze, droogmethode en genetische specificaties hebben veel invloed op de samenstelling van de tinctuur.

Bashya® heeft verschillende tincturen voor uitwendig gebruik, te gebruiken in de verschillende verzorgingsproducten. Maar ook een hele lijn tincturen voor inwendig gebruik. Want zoals u wellicht nu wel duidelijk is geworden werken Bashya® behandelingen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau door en dienen zowel de uitwendige als de inwendige mens verzorgt te worden.

Product:BASHYA® UITGEBREIDE LIJN
VAN HEILZAME KRUIDEN EN THEËEN

Het uitgebreide assortiment van medicinale en heilzame kruiden zijn inzetbaar als heerlijke theëen maar kunnen ook verwerkt worden in de praktijkbehandelingen. Het maken van kruidenstempels, baden, compreswater in maskers en meer. Uiteraard zijn onze kruiden van biologische teelt!

Product:BASHYA®
EERLIJKE THERAPEUTISCHE STENEN

In Bashya® behandelingen wordt veelvuldig gebruikt gemaakt van therapeutische stenen. We hebben het niet over basalt stenen maar eerlijke stenen met een energetische waarde. Stenen in verschillende grote en vormen om verschillende behandelingen mee te kunnen uitvoeren. Ook is er een assortiment van therapeutische edelsteenhangers en armbanden. Eerlijke stenen uit eerlijke mijnen, prachtig geslepen om te verwerken in tal van behandelingen.

WELKOM IN DE WERELD VANBASHYA®
Waar we het net allemaal anders doen

Het lichaam heeft dus geen stress met lichaamsvreemde stoffen maar Bashya® haar werkstoffen sluiten dus perfect aan en is de voeding voor de huid zoals de natuur het bedoelt heeft. Deze “levende” werkstoffen leveren de energie en de boost. En dan zijn Bashya® producten energetisch geworden en werken door hun samenstelling door op ons hele “Zijn”. Wij blazen dus niets op, werken niet op symptomen maar op het energie tekort van huid en lichaam waardoor zij zelf instaat zichzelf in balans te krijgen en te behouden.

Bashya is dus geen merk, maar een totaal concept die een nieuwe wind blaast door de verzorgings branche. Géén dure startop pakketten. Bashya groeit met uw praktijk mee. Bij Bashya doen we het anders, geen dure startpakketten maar wel aandacht, passie en nieuwe inzichten die ons vak naar een hoger niveau tilt en perfect aansluit bij de behoefte van de mens van vandaag. Bij ons is het belangrijker dat uw passie wordt gevoed. Dat u zelf persoonlijk en professioneel kunt groeien en daarmee kunt inspringen op de behoefte van de mens van vandaag.3D Top Resultaten