phone Tel: 0572 366134
emailinfo@bashya.nl

Anne van Praktijk Tjeenkies

Groeiend in Wijsheid

Anne Tjeenk Willink, praktijk Tjeenkies te Zwolle, Allround Bashya® Holistisch Schoonheidsspecialist/Bashya® Therapeut/Docent

icon

NU BEGRIJP IK WAT IK AL DIE TIJD MISTE

Complementaire zorgIn juli 2010 liep ik trots met mijn net gehaalde diploma Schoonheidsspecialiste de Kamer van Koophandel binnen en….mijn eigen “praktijk voor uiterlijke verzorging” was een feit. Dan begint het zoeken naar je eigen identiteit als schoonheidsspecialiste.

En nu? De “kunstjes “ kan ik nu, maar hoe nu verder? Ik miste de verdieping. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het ziekenhuis  was alles wat ik in de opleiding had geleerd wel erg oppervlakkig.

Al tijdens mijn opleiding ben ik gestart als schoonheidsspecialiste op de dialayseafdeling van het ziekenhuis en was ik veel bezig met huidverzorging bij mensen met kanker. Ook mensen die langdurig opgenomen waren kregen de mogelijkheid een massage of gezichtsbehandeling te ondergaan. Ik leerde daar de effecten van de massages, hoe belangrijk het was om met natuurlijke producten te werken maar ook om je behandeling aan te passen aan degene die je behandelt voor het meest optimale resultaat.

Na mijn opleiding heb ik heb fantastische natuurlijke huidverzorgings producten leren kennen, maar nog steeds miste ik die verdieping. Maar HOE vind ik die dan?

Ik ben heel blij dat “de verdieping” MIJ heeft gevonden! In december 2012 stond Barbara van BASHYA® bij mij aan de deur, ik had geen tijd en gezegd dat ik wel even op de website had gekeken. Kort daarna kreeg ik haar nieuwsbrief en ik werd helemaal blij! Dit is het! Dit is de verdieping die ik zocht! Alles wat ik wilde kwam daar samen en je noemt holistisch: Lichaam, geest en ziel in balans. Het voelde als thuiskomen!  Eindelijk!!

Dat hier veel behoefte aan is, is wel duidelijk, want na 5 jaar is de praktijk nog steeds groeiende. Klanten zeggen ook vaak “waarom zet je dat niet zo op je website?” Maar wat BASHYA® met je doet, moet je ervaren, het gaat heel diep,  daar zijn geen woorden voor.  Maar je maakt wel het verschil!
Ik heb mijn droom waar kunnen maken en ben nog lang niet uitgeleerd! Mijn praktijk heet nu dan ook: Praktijk voor holistische schoonheidsverzorging.